Wie wij zijn

Bij PDNW werken 5 ervaren therapeuten; een psychiater, een psychotherapeut, een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog en een SPV. Wij bieden zowel basis GGZ (BGGZ) als specialistische GGZ. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn aangesloten bij hun beroepsverenigingen.
We komen wekelijks 2 uur bij elkaar in het behandelteam om de behandelingen multidisciplinair met elkaar te bespreken en evalueren. Om onze kennis up to date te houden volgen wij nascholing en houden we eens in de 6 weken intervisie.

In ons team werken de volgende behandelaren:

Wim Kwakkenbos
​Frank Stoop
Manon Zeijl
Klinisch psycholoog/psychotherapeut, met specifieke expertise op het gebied van traumabehandeling (waaronder EMDR). Heeft affiniteit met jongeren/jongvolwassenen. Werkt als individueel- en groepstherapeut.
SPV en oprichter van de praktijk. Zijn expertise ligt op het gebied van mannen hulpverlening en ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Hij is individueel therapeut en groepstherapeut.
Psychotherapeut. TFP-therapeut i.o. Hij heeft specifieke ervaring met systemen en jongeren. Hij werkt als individueel- en groepstherapeut.
Barbara Liebman
Psychiater en Psychotherapeut. Biedt naast medicamenteuse behandeling ook psychotherapeutische behandelingen. Daarnaast is zij TFP therapeut. Werkt als individueel- en groepstherapeut.